Chirurgie estetică

Chirurgia estetică este o ramură din chirurgia plastică care are ca scop îmbunătățirea aspectului estetic al corpului uman. Acest lucru înseamnă fie corectarea unor deficiențe morfologice existente de la naștere sau dobândite ulterior, fie îndepărtarea semnelor de îmbătrânire.

Detalii
Chirurgie generală

Chirurgia generală este specialitatea care abordează tratamentul patologiilor chirurgicale abdominale dar și al altor afecțiuni ce necesită implicarea tehnicilor chirurgicale speciale din sfera endocrină, toracică, ginecologică, urologică, oncologică sau traumatică.

Detalii
Chirurgie vasculară

Chirurgia vasculară este specialitatea medicală care se ocupă cu tratarea afecțiunilor legate de sistemul vascular: arterial, venos sau limfatic, excepție făcând vasele inimii și ale creierului.

Detalii
Dermatovenerologie

Dermatovenerologia este ramura medicinii care se ocupă cu sănătatea pielii, mai exact cu tratamentul afecțiunilor pielii, mucoaselor, unghiilor și părului. 

Detalii
Gastroenterologie

Gastroenterologia este specialitatea medicală care se ocupă cu prevenirea, depistarea, diagnosticarea, tratarea afecțiunilor medicale localizate la nivelul esofagului, stomacului, duodenului, intestinului subţire, colonului, ficatului, vezicii biliare și pancreasului.

Detalii
Hematologie

Hematologia este ramura medicinei care se ocupă cu studiul, diagnosticul și tratamentul afecțiunilor sângelui și ale organelor hematopoietice - măduva roșie osoasa, splina, ficat, ganglioni limfatici.

Detalii
Oncologie

Oncologia este specialitatea medicală care se ocupă cu diagnosticarea, tratamentul și prevenirea bolii canceroase umane.

Detalii
Urologie

Urologia este specialitatea medico-chirurgicală care se ocupă de diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor tractului urinar și a sistemului reproductiv masculin.

Detalii

SpitalStr. Ion Luca Caragiale nr. 1, Baia Mare

0262 20 66 20

L-V: 07:00 – 20:00
S: 08:00 – 14:00

PoliclinicaBd. Republicii nr. 30, Baia Mare

0262 20 66 20

L-V: 07:00 – 20:00
S: 08:00 – 14:00

Abonare la newsletter

"*" indicates required fields

Consent*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.