Termeni și condiții

Acceptul dumneavoastră

Utilizand si/sau vizitand acest site (inclusiv tot continutul disponibil prin acest site) ACCEPTATI AUTOMAT TERMENII SI CONDITIILE DE UTILIZARE A SITEULUI. IN CAZUL IN CARE NU SUNTETI DE ACORD CU ACESTI TERMENI, VA RUGAM SA INCETATI UTILIZAREA SITEULUI.

Posibilitatea de a accepta termenii de utilizare

Prin acceptarea conditiilor afirmati fie ca aveti peste 18 ani, fie ca sunteti minor cu varsta de cel putin 13 ani si aveti consimtamantul parintelui sau al tutorelui legal pentru a accepta conditiile. Deasemenea, afirmati ca sunteti in masura si competent sa intelegeti termenii, conditiile, obligatiile, afirmatiile, reprezentarile si garantiile stabilite mai jos si sa le respectati. DACA AVETI VARSTA MAI MICA DE 13 ANI, VA RUGAM SA INCETATI UTILIZAREA SITE-ULUI Spital & Policlinica Sfântul Ioan.

Site-ul Spital & Policlinica Sfântul Ioan

Termenii si conditiile sunt aplicabile in cazul tuturor utilizatorilor siteului. Acest site poate contine linkuri spre alte siteuri, care nu sunt proprietatea sau nu sunt sub controlul Spital & Policlinica Sfântul Ioan. Spital & Policlinica Sfântul Ioan  nu are control si nu-si asuma responsabilitatea pentru continutul, politica sau practicile oricarui alt site. Prin utilizarea acestui site, dumneavoastra absolviti in mod explicit Spital & Policlinica Sfântul Ioan de orice responsabilitate ce ar rezulta din utilizarea dvs. a unui alt site. Prin urmare, va recomandam sa cititi termenii si conditiile pentru fiecare dintre siteurile pe care le vizitati, atunci cand parasiti siteul nostru.

Accesul pe site

A. Spital & Policlinica Sfântul Ioan va garanteaza permisiunea de a utiliza acest site prin respectarea urmatorilor Termeni de utilizare:

 • ✓ (i) siteul se va utiliza doar in interes personal si noncomercial;
 • ✓ (ii) nu veti copia sau distribui nicio parte din acest site in niciun fel de mediu, fara a obtine in prealabil o autorizatie scrisa de la administratorul siteului Spital & Policlinica Sfântul Ioan;
 • ✓ (iii) nu veti altera sau modifica nicio parte din acest site in afara de ceea ce este necesar, la modul rezonabil, pentru utilizarea corespunzatoare a siteului cu scopul in care a fost creat;
 • ✓ (iv) veti respecta termenii si conditiile acestui site.

B. Pentru a accesa anumite elemente ale acestui site, aveti nevoie sa va creati un cont. Spital & Policlinica Sfântul Ioan nu ofera optiunea acesarii contului unui alt utilizator. Pentru crearea contului, trebuie sa oferiti informatii complete. Dumneavoastra sunteti unic raspunzator de activitatea ce are loc in cadrul contului dvs. si trebuie sa pastrati securitatea parolei contului dvs. Trebuie sa anuntati imediat administratorul siteului in cazul in care securitatea contului dvs. este compromisa sau contul este utilizat neautorizat de catre altcineva. Chiar daca Spital & Policlinica Sfântul Ioan nu este responsabila pentru daunele cauzate de utilizarea neautorizata a contului, dvs ati putea fi raspunzator de daunele cauzate siteului Spital & Policlinica Sfântul Ioan sau a altor siteuri prin utilizarea neautorizata a contului dvs.

C. Sunteti de acord sa nu folositi niciun sistem automat, care acceseaza siteul intr-o maniera care trimite mai multe mesaje de cereri siteului Spital & Policlinica Sfântul Ioan.

Drepturile proprietatii intelectuale

Continutul acestui site va este oferit dumneavoastra doar cu scop informational si pentru uz personal si nu poate fi folosit, copiat, reprodus, distribuit, transmis, expus, vandut, licentiat cu alte scopuri si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate.

Spital & Policlinica Sfântul Ioan isi rezerva toate drepturile pentru acest site si pentru continutul acestuia. Sunteti de acord a nu va angaja in utilizarea, copierea sau distribuirea materialelor postate unei terte parti, in interes comercial.

Daca downloadati sau printati o copie a continutului pentru uz personal, trebuie sa detineti toate drepturile de autor sau avizul proprietarilor continutului. Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

Declaratie de garantie

SUNTETI DE ACORD CA PRIN UTILIZAREA SITEULUI Spital & Policlinica Sfântul Ioan SA VA ASUMATI ORICE RISC. IN MASURA PERMISA DE LEGE, Spital & Policlinica Sfântul Ioan, DIRECTORII, ANGAJATII SI AGENTII SAI DECLARA TOATE GARANTIILE, EXPRESE SAU IMPLICITE, IN LEGATURA CU SITEUL SI FOLOSINTA DVS A ACESTUIA. Spital & Policlinica Sfântul Ioan NU OFERA NICIO GARANTIE SAU REPREZENTARE VIZAVI DE ACURATETEA SAU DE CAT DE COMPLET ESTE CONTINUTUL ACESTUI SITE SAU CONTINUTUL ALTOR SITEURI LEGATE DE ACEST SITE SI NU-SI ASUMA NICI O RESPONSABILITATE PENTRU ORICE

 • ✓ (I) ERORI, GRESELI, SAU LIPSA DE ACURATETE A CONTINUTULUI,
 • ✓ (II) VATAMARE CORPORALA SAU A PROPRIETATII, DE ORICE NATURA, REZULTAND PRIN ACCESUL DVS LA SITEUL SI SERVICIILE NOASTRE,
 • ✓ (III) ORICE ACCES NEAUTORIZAT SAU FOLOSINTA SERVERELOR NOASTRE SECURIZATE SI/SAU ORICE SI TOATE DATE PERSONALE SI/SAU INFORMATII FINANCIARE STOCATE IN ACESTA,
 • ✓ (IV) ORICE INTRERUPERE SAU STOPARE A TRANSMISIILOR DINSPRE SAU CATRE SITEUL NOSTRU,
 • ✓ (V) ORICE ERORI, VIRUSI, TROIENI, SAU DE GENUL CARORA POT FI TRANSMISE CATRE SAU PRIN SITEUL NOSTRU DE CATRE O PARTE TERTA SI/SAU ORICE ERORI SAU OMISIUNI IN ORICE CONTINUT SAU PENTRU ORICE PIERDERE SAU STRICACIUNE DE ORICE FEL APARUTA CA REZULTAT AL FOLOSINTEI ORICARUI CONTINUT POSTAT, TRANSMIS PRIN EMAIL, SAU ORICUM ALTFEL FACUT DISPONIBIL PRIN SITEUL Spital & Policlinica Sfântul Ioan. Spital & Policlinica Sfântul Ioan NU GARANTEAZA SI NU-SI ASUMA RESPONSABILITATEA PENTRU ORICE PRODUS SAU SERVICIU PUBLICAT SAU OFERIT DE CATRE O PARTE TERTA PRIN SITE-UL Spital & Policlinica Sfântul Ioan SAU ORICE SITE CU HIPERLINK SAU APARUT IN ORICE BANNER SAU ALT FEL DE PUBLICITATE, SI Spital & Policlinica Sfântul Ioan NU VA FI PARTE LA SAU IN ORICE ALT FEL RESPONSABIL PENTRU MONITORIZAREA ORICAROR TRANZACTII DINTRE DVS SI O PARTE TERTA OFERITOARE DE PRODUSE SAU SERVICII. IN CEEA CE PRIVESTE CUMPARAREA ORICARUI PRODUS SAU SERVICIU PRIN ORICE MODALITATE AR TREBUI SA VA FOLOSITI BUNA DVS JUDECATA SI SA O EXERCITATI CU ATENTIE ATUNCI CAND ESTE CAZUL.

Limitarea raspunderii

IN NICI UN CAZ Spital & Policlinica Sfântul Ioan, DIRECTORII, ANGAJATII SAU AGENTII SAI NU VOR FI PASIBILI FATA DE DVS PENTRU ORICE DAUNE DIRECTE, INDIRECTE, INCIDENTALE, SPECIALE PUNITIVE SAU DE CONSECINTA CE REZULTA DIN ORICE:

 • ✓ (I) ERORI, GRESELI, SAU LIPSA DE ACURATESE A CONTINUTULUI,
 • ✓ (II) VATAMARE CORPORALA SAU A PROPRIETATII, DE ORICE NATURA, REZULTAND PRIN ACCESUL DVS LA SITEUL SI SERVICIILE NOASTRE,
 • ✓ (III) ORICE ACCES NEAUTORIZAT SAU FOLOSINTA SERVERELOR NOASTRE SECURIZATE SI/SAU ORICE SI TOATE DATE PERSONALE SI/SAU INFORMATII FINANCIARE STOCATE IN ACESTA,
 • ✓ (IV) ORICE INTRERUPERE SAU STOPARE A TRANSMISIILOR DINSPRE SAU CATRE SITEUL NOSTRU
 • ✓ (V) ORICE ERORI, VIRUSI, CAI TROIENI, SAU DE GENUL CARORA POT FI TRANSMISE CATRE SAU PRIN SITEUL NOSTRU DE CATRE O PARTE TERTA SI/SAU ORICE ERORI SAU OMISIUNI IN ORICE CONTINUT SAU PENTRU ORICE PIERDERE SAU STRICACIUNE DE ORICE FEL APARUTA CA REZULTAT AL FOLOSINTEI ORICARUI CONTINUT POSTAT, TRANSMIS PRIN EMAIL, SAU ORICUM ALTFEL FACUT DISPONIBIL PRIN SITEUL Spital & Policlinica Sfântul Ioan, SAU FIE CA SE BAZEAZA PE GARATIE, CONTRACT, SAU ORICE ALTE MODALITATI LEGALE, SAU IN CAZUL IN CARE COMPANIA ESTE SAU NU CONSTIENTA DE POSIBILITATEA UNOR ASEMENEA DAUNE. ACEASTA LIMITARE A RASPUNDERII SE VA APLICA IN MASURA PERMISA DE LEGE IN JURUSDICTIA APLICABILA. ATI LUAT LA CUNOSTINTA CU SPECIFICITATE CA Spital & Policlinica Sfântul Ioan NU VA FI PASIBIL PENTRU POSTARILE UTILIZATORILOR SAU DE COMPORTAMENTUL DEFAIMATOR, OFENSATOR SAU ILEGAL AL ORICAREI TERTE PARTI SI CA RISCUL DE DAUNE DIN PARTEA ACESTORA IL SUPORTATI DOAR DVS.

Site-ul este controlat si oferit de catre Spital & Policlinica Sfântul Ioan cu facilitatile sale din Romania. Spital & Policlinica Sfântul Ioan nu afirma ca site-ul Spital & Policlinica Sfântul Ioan este potrivit sau disponibil pentru folosinta in alte locatii. Cei ce acceseaza sau folosesc site-ul Spital & Policlinica Sfântul Ioan din alte jurisdictii, sunt responsabili fata de legea locala.

In cazul incalcarii garantiilor mai sus mentionate, veti despagubi integral Spital & Policlinica Sfântul Ioan pentru oricare si toate actiunile, pretentiile, cererile, costurile directe, taxele, procedurile si cheltuielile, in final stabilite printr-un ordin/decizie a instantei in sarcina Spital & Policlinica Sfântul Ioan, care rezulta din sau in legatura cu sau suportate datorita incalcarii sau presupusei incalcari a acestor drepturi prin utilizarea de catre Spital & Policlinica Sfântul Ioan a oricaror informatii sau materiale postate potrivit acestor Termeni si conditii de utilizare.

Exceptii de la penalitati

Sunteti de acord sa aparati, sa exceptati de la penalitati si sa tineti Spital & Policlinica Sfântul Ioana, directorii, angajatii si agentii nevinovati de si impotriva oricaror si tuturor daunelor obligatiilor, pierderilor, pasibilitatilor, costurilor sau datoriilor cererilor (incluzand dar nelimitandu-se la onorariile avocatilor) izvorand din:

 • ✓ (i) folosinta si accesul dvs la siteul Spital & Policlinica Sfântul Ioan,
 • ✓ (ii) violarea din partea dvs a oricaror termeni din acesti Termeni de utilizare
 • ✓ (iii) violarea de catre dvs a oricaror drepturi a unei parti terte incluzand fara limitare orice drept de proprietate intelectuala, proprietate, sau provat; sau
 • ✓ (iv) orice sustinere ca una dintre postarile utilizatorilor a cauzat daune unei terte parti.

Aceasta obligatie de aparare si exceptii de la penalitati vor completa acesti Termeni de utilizare si folosinta dvs a siteului Spital & Policlinica Sfântul Ioan.