Ce trebuie să știi despre CT (tomografia computerizată)

Investigație CT la Spital & Policlinica Sfântul Ioan Baia Mare

O investigație de tip  Computer Tomograf prin General Electric CT Revolution Evo de 128 de slice-uri, de ultimă generație, cu doze minime de radiații, este o metodă performantă de diagnostic ce nu cauzează durere și conferă acuratețea superioară consultației medicale, acestea fiind cruciale în tratarea cu succes a pacienților.

CT oferă posibilitatea unei iradieri în doze scăzute

  • Revolution EVO oferă posibilitatea achiziției imaginilor într-un timp mai scurt, cu o doză de iradiere scazută. În funcție de protocoalele folosite doza de iradiere se reduce cu până la 20-25%.
  • Timpul mai scurt și doza de iradiere redusă sunt importante în special pentru pacienții care au nevoie sa facă mai multe investigații într-o perioada scurtă sau medie de timp, dar și pentru copiii cărora în urma examenului de specialitate li se indică efectuarea examenului tomografic.
  • Examinarea imagistică CT este rapidă, nedureroasă, neinvazivă și precisă.

Ce segmente putem investiga cu ajutorul CT (computer tomografiei) ?

Revolution EVO permite examinarea oricăror componente ale corpului, de la CT cranian, de regiune cervicală, torace, abdomen, pelvis, coloană, membre până la efectuarea diferitelor combinații între acestea. Examinările se pot efectua nativ, iar dacă este necesar, se injectează și substanța de contrast.

 

Abonare la newsletter

"*" indicates required fields

Consent*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.